Over diëtist Hoi Sun

Welkom bij Diëtist Leusden, dé diëtistenpraktijk in Leusden waar iedereen terecht kan om zijn of haar gezondheid te verbeteren. Vaak kunnen klachten worden verminderd door veranderingen in het eet- en leefpatroon aan te brengen, zonder dat hier medicijnen aan te pas hoeven komen.

Voeding is onlosmakelijk verbonden met energie, gezondheid en hoe je fysiek en mentaal in je vel zit. Je eetpatroon en leefwijze, je emotionele gesteldheid, de invloed van je genen én externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt.

Als diëtist ben ik van mening dat problemen rondom of met voeding niet los van elkaar staan, maar juist met elkaar samenhangen. Ik kijk dus naar het totale plaatje. Met een persoonlijke benadering coach ik je graag om weer lichamelijk en geestelijk in balans te komen. 

Als diëtist ben ik betrokken en neem ik de tijd en aandacht voor jouw persoonlijke situatie. In mijn diëtistenpraktijk in Leusden help ik jou om blijvende verandering in jouw eetgedrag en leefstijl te realiseren op basis van Acceptance and Commitment Training. Hiermee leer je vaardigheden om bewust te worden van de keuzes die je maakt en de dingen te doen die je belangrijk vindt. Als diëtist én coach ben ik dat steuntje in je rug, maar ben jij degene die de stappen gaat zetten. 

Specialisaties van Diëtist Leusden

Ik ben gespecialiseerd in o.a. emotie-eten, eetstoornissen zoals Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, of eetbuistoornis, maagklachten of darmklachten, voedselovergevoeligheid zoals voedselallergie en ondervoeding (bijvoorbeeld als gevolg van een ziekte zoals kanker). Mijn specialisaties komen deels voort uit mijn persoonlijke ervaringen hiermee. Daarnaast heb ik de benodigde nascholingen gevolgd en begeleid ik nu enkele jaren mensen naar een gezond gewicht, een gezondere relatie met voeding en een klachtenvrij leven. Hierbij ben ik ervan overtuigd dat juist de kleine stappen voor de grootste veranderingen zorgen.

Bij Diëtist Leusden kan je tevens terecht voor alle voedingsvragen. Ook help ik je graag bij andere aandoeningen, zoals hartproblemen, een verhoogde cholesterol, verhoogde bloeddruk of andere hartproblemen. Wil je doelgericht en op een verantwoorde manier gewicht verliezen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Mijn praktijk, Diëtist Leusden, is gevestigd bij Theo Meijer Sport, waardoor je mijn adviezen goed kan combineren met sporten. Ook kan ik je adviezen geven om je sportprestaties te verbeteren.

Gratis kennismakingsgesprek bij Diëtist Leusden

Maak geheel gratis en vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin bespreek ik graag wat ik voor jou kan betekenen.

Ik garandeer:

  • Advies op maat
  • Altijd een luisterend oor
  • Dat ik verder kijk dan alleen voeding
  • Dat ik streef naar een permanente oplossing voor jouw probleem
  • Een veilige omgeving waar jij jezelf kunt zijn

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan bij de diëtistenpraktijk in Leusden. Dit kan telefonisch op 06-83 966 322 of via het contactformulier.

De titel diëtist is wettelijk beschermd. Alleen zorgverleners die een HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek hebben afgerond mogen de titel diëtist gebruiken. Als diëtist ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van diëtisten.

Ik streef er naar uw bericht binnen 3 werkdagen te beantwoorden.